Projecten & workshops

Workshops Vocal Painting en improvisatie

Vanaf Juni 2018 is het mogelijk voor koren en vocale groepen om workshops improvisatie en vocal painting te boeken bij Key-Beats.

 

Vocal painting is het maken van "music in the moment", een methodiek waarin centraal staat dat zangers in een groep actief participeren in de muziek en leiderschap dragen voor het resultaat. Improvisatie is altijd te leren, van jong to oud. Door in de workshops actief bezig te zijn van het bedenken van patronen en lijnen worden zangers gemotiveerd om zelf verder te denken. Aan de hand van gebaren (signs) kunnen nieuwe ideeën worden doorontwikkeld zonder dat de muziek hoeft te stoppen. De toepassingen zijn eindeloos en in de workshops komen werkvormen aan bod waar het koor zelf mee door kan groeien. 

De workshop kan via het digitale formulier onderaan de pagina worden aangevraagd.

standaard is de workshop 2 uur lang, waarin er verschillende werkvormen aan bod komen er er ruimte is voor vragen en feedback. Natuurlijk kan de workshop ook op de situatie worden aangepast. Voor eventuele vragen, aanpassingen en prijzen kan u mailen naar kevinzwinkels@me.com of gebruik maken van het formulier onderaan de pagina.

 

-  -  - 

Het is ook mogelijk om bij Key-Beats in te huren bij muzikale projecten en culturele activiteiten. Hierbij is zijn de mogelijkheden erg uiteenlopend. Door samen rond de tafel te gaan zitten en te kijken naar de mogelijkheden binnen uw project kunnen we deze op een rij zetten en bepalen welke muzikale bijdrage wij kunnen aanbieden. 

Door ervaring in het onderwijs en door meerdere muzikale projecten in het verleden is het gemakkelijk nieuw materiaal te ontwikkelen, op te nemen of coaching op locatie te geven. 

Projecten uit het verleden gingen bijvoorbeeld in op:

- Musical begeleiding en muzikale coaching hierbij

- Band coaching

- Muziek workshops op locatie

- Begeleiden of dirigeren van groepen

- Arrangeren van popmuziek voor koren

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier:

Adres en Kvk 

KvK: 66392527

Harp 17 2678 HH

De Lier

Contact

 Mail: Kevinzwinkels@me.com

Tel: 06-20931007 

© 2017 by Key-Beats.nl

  • Facebook Basic Black