Onze Visie op Muziekonderwijs

Muziek is een expressiemiddel dat iedereen bij zich draagt en kan worden uitgevoerd op verschillende niveaus. Iedereen kan het op andere levels ervaren. Toch is voor iedereen haalbaar want zelfs met onze eigen stem of lichaam kan er al muziek worden geproduceerd. Het muziekonderwijs in Nederland is weer opkomende na een lange tijd. Wij proberen in te zetten op de kracht en interesse van leerkracht en leerling. Om op deze manier een blijvend verschil te kunnen maken in het muziekonderwijs wat wordt aangeboden.

Muzikale persoonlijkheid

Door een persoonlijke band in de lessen aan te gaan, kom je verder. Hierdoor hebben wij gekozen om bijvoorbeeld les aan huis te geven. Als een student op zijn eigen instrument kan spelen en oefenen blijft dit beter hangen, waardoor de lessen betere prestaties zullen opleveren. Door de tijd te nemen met een leerling, wordt het gat tussen docent en student minder groot. Wij streven er naar om samen iets voor elkaar te krijgen.

Niemand is hetzelfde, zeker niet met muzikale voorkeur. De lessen worden aangepast aan de behoeften en interesses van de leerling. Zo is het mogelijk om door verschillende stijlen heen, stukken te spelen die de leerling aanspreken.

Persoonlijke trainingen

Ook in de teamtrainingen proberen wij het programma op de leerkracht aan te passen, door te kijken waar de behoeftes liggen in een team. Door langs te komen op school zelf is het een thuiswedstrijd voor de leerkrachten. In een vertrouwde omgeving kan er geëxperimenteerd worden met elkaar om verdieping te zoeken. Er zal altijd ruimte zijn voor het delen van ervaringen en het stellen van persoonlijke vragen.

Adres en Kvk 

KvK: 66392527

Harp 17 2678 HH

De Lier

Contact

 Mail: Kevinzwinkels@me.com

Tel: 06-20931007 

© 2017 by Key-Beats.nl

  • Facebook Basic Black