Muzikale trainingen

Deskundigheidstraining Muziek Actief:

"Muziek is toegankelijk voor iedereen. Vanaf jongs af aan leren kinderen al met muziek omgaan. In het basisonderwijs wordt grotendeels het fundament voor de identiteit van kinderen gelegd. Leerlingen in
het primair onderwijs zijn dan ook heel beïnvloedbaar voor verschillende inspirerende muzikale momenten, waarin ze worden gemotiveerd tot het ontdekken van een breder spectrum; of dat nou het spelen van een instrument is, het leren bewegen op muziek, of zingen. Door in deze periode muziek op een actieve en inspirerende manier aan te bieden, kan een kind dit in de toekomst bij zich dragen."

In 2017 heeft Key-Beats samen met Creabeats een muzikale teamtraining ontwikkeld voor leerkrachten in het primair onderwijs. De bedoeling van de cursus is om leerkachten zelfverzekerder muziek te laten geven in de klas. Er wordt ingegaan op: Zingen in de klas, componeren en het gebruik van instrumenten en bodypercussie, muzikale tussendoortjes en muziek als een creatief proces. Muziek is een serieus vak op de basisschool, maar is misschien niet bij iedereen in het verleden aangeboden. In deze cursus bieden wij tools voor de beginner, maar ook eventuele verdieping voor een leerkracht met eerdere muzikale ervaring.

In samenwerking met de culturele netwerkorganisatie Westland cultuurweb hebben wij deze cursus uitgevoerd en hebben we samen met de leerkrachten in 3 bijeenkomsten hard gewerkt aan hun individuele muzikale niveau.

De cursus Muziek Actief is te boeken voor teamtrainingen op locatie.

Details

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur op een locatie naar keuze. (Vaak op de school zelf) Tijdens deze bijeenkomsten komen er verschillende werkvormen aan het licht en krijgen de leerkrachten veel praktische tips en materiaal mee om zelf in de klas te proberen. De cursus is zo ingericht dat er altijd ruimte is voor vragen en input vanuit de eigen praktijk. In de training wordt alles vanuit de praktijk benaderd, waardoor de ervaring vooropstaat, voordat de theorie er aan wordt toegevoegd. De cursus wordt momenteel gegeven op scholen binnen de randstad. 

Cursusdag en materiaal

Alle materialen die in de cursus worden gebruikt, staan in een gedrukt boekje wat in de 1e bijeenkomst wordt meegegeven. Daarnaast is al het materiaal ook digitaal beschikbaar, waar ook de presentaties en geluidsopnames van de liedjes bijzitten. Ook zorgen wij voor wat lekkers tussendoor en een oorkonde na het afronden van de laatste bijeenkomst. 

Prijzen 

3 bijeenkomsten van 2,5 uur

€250,- p.p. (minimaal 10 personen)


Groepskorting - Bij inkoop van de training met een Team > 10 personen:

€230,- Per extra aanmelding tussen 11-15 personen

€215,- per extra aanmelding tussen 16-20 personen

(Prijzen zijn exl. 21% btw)

Cursus Muziek Actief

Adres en Kvk 

KvK: 66392527

Harp 17 2678 HH

De Lier

Contact

 Mail: Kevinzwinkels@me.com

Tel: 06-20931007 

© 2017 by Key-Beats.nl

  • Facebook Basic Black